AG architecten 35 jaar

Publicaties

Het is al 35 jaar geleden dat AG Architecten werd opgericht door Anouk Vermeulen en George Polman. Met veel enthousiasme hebben we als team gewerkt aan ons derde jubileumboek, AG35. Tien jaar geleden begonnen we met de traditie om elke vijf jaar een boek uit te brengen, waarin we een overzicht geven van ons werk in de afgelopen periode.

In de afgelopen vijf jaar heeft AG Architecten opnieuw bijzonder productief werk verricht, en we zijn trots op onze projecten en ontwerpen. Wat deze derde editie uniek maakt, is dat we niet alleen onze projecten in Nederland presenteren, maar ook uitgebreid aandacht besteden aan onze projecten op Bonaire. Op deze manier willen we letterlijk beide aspecten van ons werk laten zien. We willen alle medewerkers van AG Architecten bedanken voor hun inzet, die heeft bijgedragen aan het leveren van het beste resultaat voor onze gewaardeerde opdrachtgevers in Nederland en op Bonaire, juist in dit jubileumjaar.

Klik op de corresponderende kaft om het AG35 boek in te kunnen zien:

Onze dank gaat ook uit naar alle betrokken partijen bij al onze projecten voor hun prettige samenwerking, waardoor we de afgelopen vijf jaar weer veel mooie projecten hebben kunnen realiseren. Met vertrouwen kijken we uit naar de toekomst en zien we nu al uit naar de komende edities van onze jubileumboeken.

Veel leesplezier gewenst!