onze projecten

Zorg & Welzijn

AG architecten heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen en verbouwen van openbare gebouwen en diverse projecten in de zorg. Wij realiseren gebouwen waar zowel werknemers als de bezoekers zich prettig voelen en die de identiteit van de organisatie weerspiegelen.

Zorg

Renovatie en ontwerp van tandartspraktijk tot gezondheidscentra

AG architecten is al meer dan 20 jaar een van de vaste huisarchitecten van het UMCG Ziekenhuis in Groningen. De opgebouwde kennis en ervaring hebben wij ook voor andere projecten in de zorg kunnen inzetten, zoals voor Medisch Centrum Oost voor het OLVG Ziekenhuis in Amsterdam, diverse huisartsenpraktijken, tandartspraktijk, fysiotherapiepraktijk en gezondheidscentra. Passend in de diversiteit van ons opdrachtenpakket hebben wij daarnaast diverse openbare gebouwen en bijzondere projecten gerealiseerd.

door heel nederland

Ontwerp, bouw en realisatie

AG architecten UMCG ingang Noord

Beatrix Kinderziekenhuis UMCG

AG architecten herbestemming Lommerlust kantine

Lommerlust

AG architecten inrichting gezondheidscentrum overzicht wachtruimte

Gezondheidscentrum

Q-Factory Amsterdam AG architecten kamer Herman Brood

Oncologie UMCG

HDMZ Museum

Isolatie en Specialisatie UMCG

Interieur Tandartspraktijk

openbare aanbesteding

de eerste schets

Wat is het uitgangspunt?

De wensen en eisen helder krijgen en vervolgens vertalen in een eerste schets- vaak pakken we na de eindoplevering van een project die eerste schets er weer bij en verbazingwekkend vaak is het plan in grote lijnen uiteindelijk ook zo geworden. Er is bij AG overigens veel ruimte voor overleg, fijnslijpen en vervolmaken van de plannen. Want we maken het samen met onze opdrachtgevers !

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

AG Architecten lijkt ons een zeer geschikte partij die de Universiteitsbibliotheek kan omtoveren tot een moderne en prettige studieomgeving. Ze hebben mooie ideeën aangedragen om in overleg met medewerkers en studenten de UB klaar te maken voor de toekomst

Marjolein Nieboer
Directeur universiteitsbibliotheek Groningen