onze projecten

Openbare Gebouwen

AG architecten heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het bouwen en verbouwen van openbare gebouwen. Wij realiseren gebouwen waar zowel werknemers als de bezoekers zich prettig voelen en die de identiteit van de organisatie weerspiegelen.

Openbaar

Renovatie en ontwerp van monument tot een hotel

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het creëren van openbare gebouwen die indruk maken. Of het nu gaat om het ontwerpen van historische monumenten of het realiseren van hotels in bestaande theaters, wij streven naar uitmuntendheid in functionaliteit en esthetiek. Onze passie voor het verbeteren van de openbare ruimte komt tot uiting in elk project dat we realiseren.

door heel nederland

Ontwerp, bouw en realisatie

HDMZ Museum

HDMZ Museum

Het Witte theater

Reddingspost Zuid

Q-Factory Amsterdam AG architecten Paralex

Q-factory

HLC Turnhal

Joods Namenmonument

Universiteitsbibliotheek Groningen

Renovatie Albert Heijn Heemstede

Advokatenkantoor Amsterdam

Healthclub Zandvoort

openbare aanbesteding

de eerste schets

Wat is het uitgangspunt?

De wensen en eisen helder krijgen en vervolgens vertalen in een eerste schets- vaak pakken we na de eindoplevering van een project die eerste schets er weer bij en verbazingwekkend vaak is het plan in grote lijnen uiteindelijk ook zo geworden. Er is bij AG overigens veel ruimte voor overleg, fijnslijpen en vervolmaken van de plannen. Want we maken het samen met onze opdrachtgevers !

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

AG Architecten lijkt ons een zeer geschikte partij die de Universiteitsbibliotheek kan omtoveren tot een moderne en prettige studieomgeving. Ze hebben mooie ideeën aangedragen om in overleg met medewerkers en studenten de UB klaar te maken voor de toekomst

Marjolein Nieboer
Directeur universiteitsbibliotheek Groningen