Archikidz 2023 – AG architecten hoofdsponsor

Nieuws

Op zaterdag 14 oktober is Archikidz Haarlem editie 2023! Het thema is NATUURLIJK Bouwen aan een Groene stad. Architect Huub van Bruggen van AG architecten is al jaren een van de drijvende krachten achter de organisatie van dit succesvolle evenement. Als trotse hoofdsponsor van Archikidz Haarlem hoopt AG architecten ook op deze manier een steentje te kunnen bijdragen door ons mooie vak te promoten onder jong talent bij basisscholieren. Wie weet komen er van hun mooie creaties wel echte bouwwerken!

Onder begeleiding van echte architecten ontwerpen en bouwen de kids hun eigen woonhuis. Aan het eind van de middag zullen de jonge ontwerpers hun prachtige gebouwen tentoonstellen en zal er een professionele jury langskomen om de ontwerpen te bekijken en de meest aansprekende ontwerpen in het zonnetje te zetten. Alle bouwwerken worden beoordeeld door een echte vakjury gevolgd door een prijsuitreiking! 
En dat op een unieke locatie; de voormalige V&D in het hartje van Haarlem. Koop dus snel een kaartje: https://archikidznatuurlijk.eventbrite.nl/

Voor meer informatie en inspiratie van voorgaande edities zie de website van Archikidz en kijk onderstaande video!