Schuurwoning verbouwen editie Kavel & Huis magazine

Publicaties

AG Architecten is trots om met wel 2 pagina’s gepresenteerd te worden in de schuurwoning editie van Kavel & Huis. Met 35 jaar ervaring zetten wij ons met plezier in om uw woondromen te realiseren. Of u nu een huis wilt laten bouwen, een verbouwing overweegt of uw eigen droomhuis wilt creëren op een prachtig kavel, wij bieden maatwerk ontwerpen die passen binnen uw budget en voldoen aan de meest actuele regelgeving en duurzaamheidseisen.

In een persoonlijk intakegesprek bespreken we al uw wensen en adviseren we u over de stappen die nodig zijn voor een succesvolle oplevering van uw project. Ons team neemt graag het stappenplan met u door, bespreekt uw budget en laat u voorbeelden zien van onze eerdere projecten. We kunnen u ook in contact brengen met tevreden opdrachtgevers voor referenties. U bent van harte welkom op ons kantoor of we kunnen een online gesprek plannen via Teams.

Naast onze activiteiten in Nederland zijn wij ook actief op Bonaire, waar wij onze expertise en diensten aanbieden voor projecten en woondromen op dit prachtige eiland.

Kavel & Huis editie nr. 3_23 met de Schuurwoningen Special deel 7 verschijnt op 19 juli!

Reserveer uw exemplaar van Kavel & Huis via deze link.