Leeuwarden

Villa de Blitsaerd

AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Woonkeuken
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk achterkant
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Voorkant-

Droomhuis

Villa de Blitsaerd

Deze moderne villa is gelegen op een prachtige locatie aan de Bonkevaart, met uitzicht over het water. Het ontwerp van de villa is zorgvuldig samengesteld met oog voor esthetiek en functionaliteit. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals stucwerk en traditioneel metselwerk, draagt bij aan de tijdloze uitstraling van de woning.

De ligging aan de Bonkevaart biedt een schilderachtig uitzicht en creëert een serene en rustige ambiance. De villa is ontworpen om optimaal te profiteren van de omgeving, met grote ramen die een prachtig uitzicht op het water en het omliggende landschap bieden.

Het ontwerp omvat een carport, veranda en bijgebouw die op esthetische wijze met elkaar verbonden zijn. De carport is niet alleen functioneel, maar vormt ook een architectonisch element dat perfect past bij de moderne uitstraling van de villa. Met een zorgvuldig gekozen ontwerp en materialen die aansluiten bij de esthetiek van de villa, biedt het bijgebouw extra functionaliteit en flexibiliteit. Het kan dienen als een werkruimte, hobbyruimte of opslagruimte, afhankelijk van de behoeften van de bewoners.

5 Opdrachtgever: Particulier
5 Oppervlakte: BVO 440m2