HORST

Villa Kempische stijl

AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk achterkant
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Woonkeuken
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Voorkant-

Droomhuis

Villa Kempische Stijl

Een Harmonieus Samenspel van Historie en Moderniteit

De Kempische Villa belichaamt een onmiskenbare esthetiek en beeld-kwaliteit die een monumentale entree presenteert en een rustgevende sfeer uitademt. De architectuur vertoont oog voor detail en historie, waarbij het hoofdgebouw in de stijl van een kasteelhoeve is opgezet met een symmetrische indeling, en het koetshuis een aanvulling vormt op de allure van het geheel.

Traditionele Kempische Stijl:

Het ontwerp van de villa omarmt de klassieke Kempische stijl, waarbij de kozijn- detaillering en metselwerkverbanden zorgvuldig zijn uitgewerkt. De gemetselde dakkapellen accentueren de daklijn en benadrukken het authentieke karakter van het pand. Traditionele materialen zijn zorgvuldig gekozen, wat de villa een tijdloze uitstraling geeft.

Duurzame Kwaliteit:

Naast het streven naar esthetiek staat duurzaamheid centraal in het ontwerp. De villa is vervaardigd met duurzame klassieke materialen, waarbij ambachtelijke technieken worden toegepast om speciale profilering te realiseren. Deze duurzame aanpak garandeert een langdurig behoud van de architecturale pracht.

Opgaan in de Natuur:

De Kempische Villa is ontworpen om naadloos op te gaan in de natuurlijke omgeving. De architectuur is zo gepland dat het pand zich harmonieus nestelt in het omliggende landschap, zonder afbreuk te doen aan het majestueuze karakter. Het ontwerp omarmt de natuurlijke elementen, waardoor de villa één wordt met haar omgeving.

5 Start bouw: Eind 2024 
5 Oppervlakte: BVO 220m2