Renswoude

Villa met bijgebouw

AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Woonkeuken
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk achterkant
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Voorkant-

Droomhuis

Villa Renswoude

In het pittoreske Renswoude staat een weelderige villa die de essentie van luxe en verfijning belichaamt. De ontworpen villa is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de architect en de opdrachtgever. Elk detail is met zorg uitgekozen en afgestemd op de specifieke wensen van de bewoners.

Het ontwerp van de villa combineert de robuustheid van baksteen met de moderne elegantie van zwart hout en staal. De gevel zal worden opgetrokken uit hoogwaardige bakstenen die een warme en karaktervolle uitstraling geven. Zwarte stalen accenten zullen subtiel worden toegevoegd, zoals raamkozijnen en een fraaie entree.

De villa zal omringd worden door een ruime tuin die nauw aansluit op de woning. Groene gazons en fraai aangelegde beplanting zullen zorgen voor een rustgevende omgeving. De ligging van de woning op het perceel zal zorgvuldig worden gepland om optimaal te profiteren van het omliggende landschap.

Dit in ontwerp zijnde villa-project in Renswoude belooft een prachtige combinatie te worden van baksteen, staal en hout. Het resultaat zal een tijdloze en stijlvolle woning zijn die perfect past bij zowel het landschap als de moderne esthetiek.

5 Opdrachtgever: Particulier
5 Oppervlakte: BVO 450m2