HORST

Villa Rockanje

AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk achterkant
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Woonkeuken
AG architecten moderne rietgedekte villa Heemskerk Voorkant-

Droomhuis

Villa Rockanje

Harmonieus Samenspel van Verfijning en Functionaliteit

Deze jaren 30 Villa weerspiegelt de elegantie en klasse van de traditionele architectuur uit het interbellum, terwijl het tegelijkertijd voorziet in moderne voorzieningen die aan de hedendaagse levensstijl voldoen. Dit meesterwerk van architectuur presenteert een weloverwogen ontwerp waarbij beperkte massa wordt gecompenseerd door het slimme gebruik van extra volume in de kelder.

Verdiept Kelderzwembad, Intieme Privacy:

Een ware parel van dit ontwerp is het verdiepte kelderzwembad, dat niet alleen privacy waarborgt, maar ook bescherming biedt tegen de wind. Deze unieke toepassing creëert een intieme en serene buitenruimte waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van momenten van rust en verfrissing.

Elegante Schijndaken:

Om de massa te beperken en tegelijkertijd een evenwichtige uitstraling te behouden, zijn er schijndaken toegepast. De klassieke esthetiek van de jaren ’30 wordt hiermee op subtiele wijze gereflecteerd, terwijl het ontwerp ruimte biedt voor moderne functionaliteit. De schijndaken dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht van de villa, waardoor het een tijdloze schoonheid uitstraalt.

Naadloze Samensmelting van Binnen en Buiten:

De JAREN 30 Villa omarmt het idee van binnen en buiten in harmonie. Grote vouwpuien vormen de naadloze verbinding tussen de interieurruimtes en de prachtige tuin. Door deze unieke koppeling wordt een gevoel van ruimtelijkheid gecreëerd, waarbij bewoners het hele jaar door kunnen genieten van de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

5 Start bouw: Eind 2024
5 Oppervlakte: BVO 201,5m2