Zeer succesvolle verkoop van woningen van de Botter Acker Heemskerk!

Nieuws

Het nieuwbouwproject Botter Acker in Heemskerk, bestaande uit een twee-onder-een-kapwoning en zes rijwoningen, ontworpen door AG architecten, heeft buitengewoon goed gepresteerd op de vastgoedmarkt.

Deze aantrekkelijke woningen werden in slechts één week tijd volledig verkocht! De twee-onder-een-kapwoning, gelegen aan de Rijksstraatweg, is ontworpen in de charmante stijl van de jaren ’30. De zes rijwoningen worden hier haaks op gebouwd en vertonen subtiel architectonische elementen die verwijzen naar de antroposofische stijl van de bestaande wijk, zoals ontworpen door Alberts en Van Huut.

Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal, een eigentijdse en duurzame keuze. Bouwbedrijf van Lith staat garant voor de realisatie van deze milieuvriendelijke huizen.

De twee-onder-een-kapwoningen worden compleet gemaakt met een garage, terwijl de rijwoningen worden voorzien van handige bergingen die zorgvuldig tegen de woningen zijn geplaatst om de privacy te waarborgen. Het parkeervraagstuk is doordacht aangepakt; extra parkeerplaatsen zijn gecreëerd binnen het plan, en door de herinrichting van de Rijksstraatweg worden er zelfs meer parkeermogelijkheden toegevoegd!

(3d Impressie woningen AG architecten b.v.)

De verkoop van deze woningen verliep via Brantjes makelaars in Heemskerk.

AG architecten wil graag Bouwbedrijf van Lith en Brantjes makelaars bedanken voor de uitstekende samenwerking die heeft bijgedragen aan dit opmerkelijke verkoopsucces.

(3d Impressie interieur AG architecten b.v.)

 

[Bekijk hier meer van onze projecten]